2018-01-02
食過幾次晚餐,每次水準也能保持。服務也很好,老闆娘很細心,很留意客人的需要。因為風口有點大風所以自己轉一轉位,老闆娘一見到便問一問要不要稍微調較位置。實在太有心唔知點解,覺得好服務的食肆很難搵(就算酒店都未必係好)。所以當入到這間店,看見老闆娘的細心,照顧客人,真係覺得好值得。講到食物,一個晚餐,足以令你吃得飽飽和回味。我每次都叫慢煮黑毛豬,因為好咪,配埋紫薯,飽肚和美味。而老公就試過幾款,但今次柯打慢煮雞胸配意粉。由於老公食得正宗意粉太多,很多地方意粉也不合心意,但呢間意粉他就讚,廚師的確有水準我們再叫了炸軟殼蟹大菇(名字唔記得),非常好味。大菇上的醬是用牛油果加點沙律,特別又好味最後要講甜品,每次去食晚餐也會在甜品上場後有驚喜。廚師每次也會有哈哈笑臉,見到人都更加開心。而今次仲有大眼仔公仔,又開心又好食咁識氹人既。哈哈大家真係要抽空來吃。因為食物質素好,再加老闆老闆娘好,唔易找到這些地方。食野應該係享受唔應該受氣,期待下一次再食
講到食物,一個晚餐,足以令你吃得飽飽和回味。