2019-09-09 248 浏览
每次行過都見到呢間小食店人來人往,令我今次都忍唔住坐低試下,叫咗碟燒賣,魚肉油渣麵同埋凍豆漿,食完就覺得:不了!先講油渣麵,放係麵上面嘅魚肉好乾身,食落冇咩味,亦唔彈牙。同埋由於我叫咗辣嘅關係,所以佢喺上面加咗一啲辣菜甫。我自己就覺得加辣油或者其他辣椒醬會夾好多。菜甫又係十分乾身,而最主要係浸落湯後個湯依然係好淡。重點:油渣麵嘅精髓豬油渣係完全冇炸過嘅,一啲麵唔好食。咁另外面底就正常嘅,但整體就好一般。燒賣亦冇咩特別,普通隨便一檔燒賣都一樣,可能仲大粒啲添!但係呢度環境就親民,價錢就啱啱相反。店面服務態度亦係令我最失望!個日坐隔離嘅一對情侶寫車仔麵紙個陣好似有啲亂 跟住黎錯咗 情侶講返個陣店員就破口大鬧個對後生仔,話佢地寫到咁梗係錯喇🤷🏻‍♀一路拎返走碗野麵繼續鬧。最後總結:食物質素普通到極,價錢貴,店員態度極惡劣,不去也罷!