2008-01-07
呢間餐廳食好多次, 食物水準高唔在講, 服務真係好窩心(見佢得到咁多笑面都知)早兩日book時候, 己經講有小朋友, 聽電話個女仔好nice, 話會幫我mark比俾D靠牆我.今日lunch去到果然俾到張靠牆, 雖然離食物好遠, 咁反而唔會好嘈, 靜靜地食(又唔怕小朋友騷擾到其他客)收碟收得好勤, 每一位待應都好有禮貌, 唔使出聲主動幫我bb椅, 食到中段仲送個發光玩具俾我個女, 唔使小朋友悶, 好細心因為我屋企人未去過呢度貪, 佢對D食物讚不絕口, 尤其係壽司, 就算唔食生阿姨, 都話熟食好多選擇, 而我非常鍾意食甜品, 佢雪榚好似轉牌子, 比以前軟同滑, 仲安排個待應幫手畢雪糕, 呢樣係我之前未見過的不過我覺得食lunch合理過dinner, 每個人只要$128+10%, 兩個5歲以下小朋友免費, 環境又坐得舒服, 食物同服務物超所值, 成家人都食得開心