餐厅: 貓之眼
资讯:

2014-11-18 1297 浏览
今日同家姐去试咗尼间蛋包饭,非常满意!等位既时候员工都非常有礼貌,好客气。到有客人埋单行出嚟既时候,员工再确认一下我地人数,好客气咁话唔好意思,请我地再等等,清洁好枱面之后就请我地入去,再话唔好意思要我地等咁耐(但系可能因为我一路同家姐倾计,觉得其实都唔系等咗好耐啫)。坐低之后我地就点餐,系我地睇紧拣咩既时候有位员工好细心咁同我地讲解各样选择,态度和蔼可亲。结果我同家姐决定share一个咖哩忌廉蛋包饭,因为打算阵间再去试oddies😆。决定咗之后员工都态度好好咁问系咪share?我话系,之后另一位员工即刻攞咗个碗同羹比我地,非常细心。蛋包饭既蛋非常滑溜!同我之前系Izxxx Curry食到既比真系无得弹。忌廉汁好creamy,我同家姐都好中意!咖哩汁都好好味,不过如果杰多少少会重正!食完之后真系好想再叫多碟,share真系唔够喉!不过为咗保持战斗力去试oddies,唯有忍忍口啦!下次再食过!P.S. 尼度啲员工真系nice同friendly到不得了,同客人们都有讲有笑,气氛好好😄如果你地睇到尼篇食评,希望你地keep it up啦!我好欣赏你地!加油!
今日同家姐去试咗尼间蛋包饭,非常满意!

点餐纸

碟底既可爱猫猫😽