虽然我好钟意食海鲜,但食蒸海鲜嘅次数唔算多,今次朋友推荐咗呢间餐厅比我,佢话食过其他分店都ok,老板系专门做海鲜批发。套餐有唔同种类,我同朋友都食得比较多,所以拣咗个丰富嘅二人餐。$999包罗万有二人套餐香辣海蜇青瓜太平洋馒头蟹台湾九孔鲍鱼日本野生大赤虾澳洲青年龙虾大西洋野生青口日本大元贝加拿大翡翠螺韩国釜山珍珠蚝第一次食馒头蟹,店员话馒头蟹唔系日日有,要睇运气,蟹肉味道好香。另一项要推介嘅海鲜系日本大元贝,超级大又好鲜甜!黑安格斯牛肉济州黑毛猪肉虫草花鸡件芝心小笼包星爷爆浆濑尿牛丸蟹仙虾蟹枣猪骨浓汁贡丸有机蔬菜篮原本以为系放入海鲜粥底煮😂,但原来蔬菜都可以蒸。海鲜粥底呢碗粥就系全晚嘅海鲜精华,吸收晒所有海鲜嘅鲜甜。椰汁燕窝糖水免费送嘅糖水,超好味又足料!洛神花茶(一渣) $68健康又清热解渴,大大渣两个人饮刚刚好。呢间蒸气海鲜锅最好嘅地方系有专人帮我哋蒸,全程只需要等蒸好就食得!😋😋

$999包罗万有二人套餐

星爷爆浆濑尿牛丸
蟹仙虾蟹枣
猪骨浓汁贡丸

有机蔬菜篮
原本以为系放入海鲜粥底煮😂,但原来蔬菜都可以蒸。

海鲜粥底
呢碗粥就系全晚嘅海鲜精华,吸收晒所有海鲜嘅鲜甜。

椰汁燕窝糖水
免费送嘅糖水,超好味又足料!

洛神花茶(一渣) $68
健康又清热解渴,大大渣两个人饮刚刚好。

• 日本大元贝