味滿 • 天后一直以來好多人比較鍾情於日式、西式等食物,不過個人覺得香港一直有好多港式餐廳都係好俾心機去做出美味可口嘅食物,今次呢間亦唔例外,個人覺得食物質素和性價比都非常好,好值得推薦比大家😆✅ 鮮蝦雲吞湯麵 🍜 $40鮮蝦雲吞大大粒,亦都爽口彈牙,湯麵用生麵做面底,麵身比較爽,雲吞包得亦都非常幾靚,有條短短嘅金魚尾,湯底大地魚味濃,仲有少少韭黃增加香味😙✅ 牛丸湯麵 🐮 $44大家唔好以為呢個係普通嘅牛丸,呢碗麵入邊嘅牛丸大大粒,好爽口,而且一咬落去好多肉汁,味道較濃,有驚喜👍🏼✅ 叉燒腸粉 🥟 $37入邊叉燒佔比幾多,用料有誠意,腸粉外皮唔算太厚,而且滑身,食落唔錯😗✅ 酥炸鯪魚球 🐟 $42鯪魚球炸得非常香口,入邊魚肉爽口彈牙,而且加入唔同配料調味,最突出嘅應該就係陳皮,增加少少甘香嘅味道。😗
味滿 • 天后

✅ 鮮蝦雲吞湯麵 🍜 $40