2018-02-07 1407 浏览
朋友介紹,真係好耐無食得咁relax又暢快!6 點入場, 服務員見面都好有禮貌同你打招呼,上菜又細心, 又詳細解答我地呢d "問題天天都多" 既麻煩客人~ 雞煲都係任食ga~ 不過呢提提你雞煲係開場,食一煲夠ga la, 留肚食刺身同海鮮打邊爐la~個黑墨魚滑同貢丸好爽!仲有個沙律丸必食!!! 當上爆醬丸個陣又好細心提醒! 野食好新鮮,而且份量則好~ 樣樣有d, 試完好食又可以再order.最後,原來仲有知北海道牛奶蛋白燕窩,一d都唔甜! 食到蛋白味同椰汁味~! 朋友唔食, 我仲食兩碗tim~~ haha特別多謝, 有位肥哥哥 客串娛樂~ 幫手收碟既姐姐都好有禮貌!香港好耐無呢d咁好既餐飲服務! 真係要寫番篇野讚下你地!!!KEEP your SERVICES!
朋友介紹,
真係好耐無食得咁relax又暢快!

甜蝦好新鮮♥
大貝殼正呀!
勁新鮮! 6 幾秒好la!!!
正湯水! 補一補~
滑雞,記得2 分鐘拌一拌
甜蝦好新鮮♥
大貝殼正呀!
勁新鮮! 6 幾秒好la!!!
正湯水! 補一補~
滑雞,記得2 分鐘拌一拌