2022-11-10
🍴Sourdough 🍴@金鐘Book mark 左好耐….真係好耐🥲終於挑起條根去食😅先要講吓 lunch hour 客人不少,L 形餐廳又窄又長,如果dine in 必要先搵位,請留意係自動波搵位,已經夠煩😓埋位後覺得坐得幾逼、我已經唔系肥喎 ;出去Order 完食物後會有人送餐,但係就有啲亂、order pastries 都要等10 幾分鐘 😓包包原來係放咗喺度冇人理,好彩我主動問吓,如果唔係都要唔知要等幾耐 NO Good👎🏼👎🏼👎🏼🍴Apple Turnover 🍴Mille Feuille Salmon Tart🍴Earl Grey Cannele ☕️Cappuccino Pastries 整體合格、但欠 wow factor 🅾️K 咖啡就真係好麻麻 😅價錢相對定價合理、冇加一,也是回頭條件,不過下次都係Take away 算罷 💡有下次,不過一定take away
Book mark 左好耐….真係好耐🥲
終於挑起條根去食😅
埋位後覺得坐得幾逼、我已經唔系肥喎 ;
🍴Apple Turnover
🍴Mille Feuille Salmon Tart
🍴Earl Grey Cannele
☕️Cappuccino
咖啡就真係好麻麻 😅
有下次,不過一定take away