(非会员)
2004-09-05 21 浏览
今日同朋友去果度食飯,食物種類較少、質素麻麻都無咩所謂;最唔高興係員工服務奇差。話說今日我地一行九人去食晚飯,佢就安排我地去一張八人檯,無奈其中一個friend 要坐係通道度。成晚食飯時d 員工已經service 麻麻,隔好鬼耐先至同我地清一次d 空碟,搞到我地成日都要將八、九張碟疊起先可以有位擺野。食到差唔多最尾果時,其中一個員工執碟不幸整瀉左碗西米露。坐係通道度果friend 就俾d 西米露整污糟左個背囊。當我果friend 仲清理緊果時咁0岩有個客行過又俾同一個staff 整瀉碟豉油,又整污糟埋佢件T-shirt 同埋另一個friend 個揹袋和牛仔褲。其他staff 只係遞左兩張tissue 俾我地。果整瀉野的staff 一句sorry 都無講到就行左去,之後仲得登唔行我地果邊;問另一個staff 點算,佢竟然答"無辦法架喇,你搵d 紙巾抹乾佢啦"。之後經我地多次要求下先有一個經理的人過來。我地問佢搞到咁點算,佢竟然叫我個friend 除件衫出黎、將背囊d 貴重物品拎出來等佢拎去乾洗。有無搞錯﹗有咩理由叫人俾件衫你呀﹗你要人地唔著衫等你乾洗呀﹗跟住又提議我個friend 返屋企

之後經我地多次要求下先有一個經理的人過來。我地問佢搞到咁點算,佢竟然叫我個friend 除件衫出黎、將背囊d 貴重物品拎出來等佢拎去乾洗。有無搞錯﹗有咩理由叫人俾件衫你呀﹗你要人地唔著衫等你乾洗呀﹗跟住又提議我個friend 返屋企換件衫第日拎d 衫同袋俾佢洗。我個friend 住新界,唔係成日出旺角。你咁樣即係叫人連車錢都蝕埋。

我地就提議不如收少一二百蚊等我d friend 自己去乾洗。個經理竟然叫我d friend 去完乾洗之後拎番張單去cam 錢,仲要係張單個價錢佢地滿意先有得cam。我地問佢點先叫個價錢佢地滿意,佢就叫我地去格下價喎。有無搞錯呀?你地唔小心整污糟客人物品竟然要人地自己去格價乾洗,呢d 咁0既服務態度點得架?

個經理講野都無d sense,態度又差,搞左我地成半個鐘先肯賠$150 乾洗錢。都唔知$150 洗唔洗到果四樣野添呀~~~

呢d 咁0既服務態度簡直令人氣結,我地已經backlist 左呢間野以後唔去食喇。最衰評分無得揀0 分,如果唔係實俾個0 佢﹗