2008-08-27
最期一同阿媽& 阿姨來這裡食lunch。Arrive at abt 12:50, 8成滿,近門口有張4人,再入d仲有卡位,但個類似老闆娘ge物體叫我地等10 mins,佢話呢兩張都有人訂。個客訂一點,未到,其實佢可以俾我地先囉,因為佢話有張飲緊野就埋單,叫我地等張。既然個客都未黎,而你有話就有人走,咁點解唔可以俾呢張吉我地先,留另一張俾個客都得je~等到13:10,個客仲未黎,佢最後咪又係俾番呢張近門口ge 吉我地!做野真係唔識變通,欠彈性。服務要扣分了!我地要了3個set lunch。我要了羅宋湯 + 香草什扒意粉。還有一片脆面包,呢片面包我最impressed, 因為個邊很香脆,包心又很軟熟;還有那個醬,好似有d魚碎o係入面,惹味!羅宋湯幾香,不太油,ok香草什扒有羊扒、豬扒同雞扒,三種都唔錯,肉質不會過淋,但又唔會韌。意粉不太碎,亦不會太乾身。整體食物質素不錯的,$48 仲有一塊羊架,好抵食。但無奈服務要給扣分了~
最期一同阿媽& 阿姨來這裡食lunch。

做野真係唔識變通,欠彈性

服務要扣分了!

我地要了3個set lunch。
我要了羅宋湯 + 香草什扒意粉。
還有那個醬,好似有d魚碎o係入面,惹味!

羅宋湯幾香,不太油,ok
意粉不太碎,亦不會太乾身。

整體食物質素不錯的,$48 仲有一塊羊架,好抵食。
但無奈服務要給扣分了~