到步时18:00, 客人不多,当时侍应several我哋入座,说明限时60分钟,已经唔系好想食,但因老公想试openrice又多好评所以照入坐低后点餐,限时但侍应都不主动来下单,仲喺度围埋倾计到有位短曲发侍应嚟落单原本叫龙虾堡但因限量售完,咁我哋就转左其他汉堡一人一个,该侍应问我哋要唔要跟餐,当时我哋睇紧要转边款汉堡,侍应小姐不断咁讲跟餐最后𠮶页其他饮品,我答佢我要睇转咩包佢先停之后我话转餐,佢问要咩饮品,我话要梳打,佢话要加12蚊,我问36蚊餐跟咩嘢饮,佢即不耐烦咁答其他饮品,因佢嘅态度所以我话唔使,跟住佢侍应同我哋讲每人最低消费80蚊,我即话够架,一人一个包㖞,侍应小姐问仲有咩包,其实我哋一早讲咗只系佢系咁同我哋讲住跟餐其他饮品就无听我哋讲嘢🙄包嚟到其中一个,食完另一个都未嚟,等多10分钟左右,侍应小姐问,你哋d嘢食系咪齐晒,当时枱面得一只碟,我即问你话呢,该侍应就话我想问你哋系咪齐咗嘢食者,我话你哋check唔到单咩,之后佢话check到,紧住就行咗去无理我哋我再等多5分钟,我问系咪即系漏咗单,该侍应话系厨房漏咗,依家整返俾你,我话你哋限我60分钟,依家过咗大半个钟我点食?该侍应

坐低后点餐,限时但侍应都不主动来下单,仲喺度围埋倾计

我再等多5分钟,我问系咪即系漏咗单,该侍应话系厨房漏咗,依家整返俾你,我话你哋限我60分钟,依家过咗大半个钟我点食?该侍应话俾多20分钟你啰,我话我惊你地赶我哋走者,佢即话咁我有无赶你走呀,之后我老公都忍唔住问佢咩态度,该侍应竟然话觉得佢自己态度好好,所以我真系忍唔住问佢高姓大名😤,之后我老公问佢你哋经理喺唔喺度,该侍应话佢哋店无经理,难怪可以用呢种态度对待客人