招聘中
薪金面议
16天前
2022-01-06 149 浏览
嗰日同屋企人去行街,行度3、4點,覺得肚餓,就去左新泰食,之前聽人地講落都唔錯,成日喺度經過見到佢門口都唔少人。一入度去,有個著灰色衫濃妝女侍應望左我地一眼,完全冇理我地。接著,有另外一個女侍應帶我地坐低。坐低後,同佢哋拎紙巾,呢個時候,個灰色衫濃妝女侍應問我,要紙巾做乜嘢,我回答佢包口罩。然後,呢個灰色衫濃妝女侍應好大聲對著個場講,哇,你地咁嘥嘢㗎,用紙巾包口罩,真係好嘥嘢,浪費我地餐巾⋯ 起碼講左4次嘥。 我當日心情比較好,沒有同佢計較。而家諗起,都真係嬲嬲豬我真係第一次遇到一個咁差服務態度的侍應因為行得攰,唔想換餐廳喇,是但,將就下。咁就落單,又係呢個灰色衫濃妝女侍應黑口黑面行黎,叫印度酥餅話賣曬,叫蒜蓉包又話賣曬,明明我聽度其他侍應話有蒜蓉包賣🙄️ 結果我見度其他臺上左蒜蓉包。我問其他侍應,佢話唔好意思我地一直都有蒜蓉包,而家幫你再落翻單白眼,哇我真係🙄️嘢食等左起碼25分鐘先慢慢上台,首先,個泰式鳳爪完全冇味道,炒河粉好鹹,蒜蓉包係凍既仲有冰櫃味⋯ 唯獨係個青咖哩算OK我不禁感嘆,點解一間如此差服務,價格算貴,野食又非常一般的餐廳,咁多人去食⋯ 認真咩⋯ 就因為在K11對面呢個地

我真係第一次遇到一個咁差服務態度的侍應

我不禁感嘆,點解一間如此差服務,價格算貴,野食又非常一般的餐廳,咁多人去食⋯ 認真咩⋯ 就因為在K11對面呢個地點,方便去?

我真係第一次遇到咁冇禮貌冇職業操守的侍應🙄️ 真係唔會再去
2022-01-02