2022-05-08 354 浏览
實在太過分,我哋食母親節飯今晚,去呢間嘢嗌外賣,一早五點幾落咗order,點知去到佢將我哋嘅餐俾咗第二個人。我哋嗌咗10個餸,佢將我哋10個餸俾咗4個餸嘅客人,跟住我第二啲嘢要重新再整過,仲要店員態度勁差,屋企人勁嬲,咁我啱啱放咗工去到搵佢,初頭我都叫佢唔好嬲😢原本我都好平靜,後尾點啲餸完全整好晒啦,10幾盒嘢放假度,嗰啲店員完全唔理,唔肯Pack俾我哋,後尾我叫個收銀員可唔可以幫幫忙,包起咗嗰啲餸俾我哋拎走先,完全唔肯幫手,係收銀姐姐幫我。我就繼續喺度等啲湯同飯,10幾個湯同飯,點知我企咗喺度好耐佢都唔肯包俾我,完全唔理我,勁委屈🥹,我係有俾錢㗎,跟住好似乞兒咁,叫佢包俾我,後尾嗰個收銀員就幫我叫佢哋裝飯同裝湯,但係佢哋都唔肯,收銀同我講佢哋脾氣好差,但係我同返嗰收銀講,咁事實上唔係我哋錯,比啲飯同湯咁我咪走囉,我冇理由唔要㗎嘛😭😤後尾最後都係個收銀姐姐幫我。
10幾盒嘢放假度,嗰啲店員完全唔理,唔肯Pack俾我哋,