2010-09-08 36 浏览
小時候食過﹐印象ok ﹐想再試試﹐本來心情好好同有期望~點之﹐開門入去~ 冇人serve 收銀櫃個女人~ 冇反應~跟住同個中年waitress講幾多位﹐佢話等一陣。我見到有人想賣單﹐之後我o向門口等。5分鐘左右﹐見到有好多人出黎﹐但冇人理所以再入去。點之﹐又再問幾位﹐之後話樓上有位。好嬲﹐明明見到樓下有兩張檯未清理﹐頭先走個d人係樓下兩檯﹐樓上點有位啊﹗上到樓上又問幾位﹐跟住話未有位。我就話﹐樓下話有o家wo...再走落樓下同亞姐講樓上冇位wo...佢d態度非常差同o吾想做咁~ 企向道等佢清檯﹐另一個亞姐同盤碗碟鬧借借....都冇位企ga la...d態度差﹗差﹗差﹗又倒濕其他人~所以全部人非常嬲咁嘅服務態度各人一致以後都o吾會再去﹗﹗﹗太差﹗﹗勁差﹗﹗
小時候食過﹐印象ok ﹐想再試試﹐本來心情好好同有期望~

點之﹐開門入去~ 冇人serve

收銀櫃個女人~ 冇反應~

所以全部人非常嬲

咁嘅服務態度