2021-03-21 416 浏览
一間食飯需要受氣嘅餐廳澳牛仲好過佢嘅餐廳食早餐都段好多人在門口等位,同女朋友兩個人等。明明下一張到我地二人位,有一枱四人枱離座,竟然比左下兩張單既四人坐!我上前理論。女侍應A問我人齊未,我哋一直企係門口等,佢話因為疫情關係,盡量四人for四人枱,吾分隔。(是圓枱,絕對不是長枱)最後幫企係門口落左單先,叫左一個A一個B餐兩個餐。點知最後等多十五分鐘先有枱,途中都有客走,清楚埋枱,但都無叫我哋張飛號碼!重點係AB餐有吐司!廚房又真係好快手做好左!我一坐低就有餐以為好開心!點知吐司軟曬,面又淋曬,雞扒又凍曬!然後我叫一個女侍應B過嚟,話我喺門口叫咗餐,凍咗都冇辦法,冇理由再整嗰份俾我哋。最後,女侍應C買單,我比一張500,佢話佢冇得找,問我有冇100,我當然冇100先會比500,佢話咁無辦法要我自己解決,最後我企咗喺度一陣,後面有一個顧客幫我唱咗五張100。總括嚟講呢間餐廳服務態度非常之差,我最後淨係食咗雞扒同魚柳,食物凍哂不予置評。
一間食飯需要受氣嘅餐廳

澳牛仲好過佢嘅餐廳

食早餐都段好多人在門口等位,同女朋友兩個人等。

最後幫企係門口落左單先,叫左一個A一個B餐兩個餐。

2021-03-21
$40 (早餐)