2013-10-11 655 浏览
食過兩次小茄子,食物ok, 但服務態度越來越差。星期四晚唔算多人, 7:15pm 入座, 一半係吉枱, 食到尾其實都冇人等位。入到去坐低唔夠 5 分鐘, 催左我地 3 次落 order ! 睇野都要時間麻 !之後叫佢埋黎, 先講野飲, 佢好大聲話, "下, 叫野飲?!"咁既反應肯定係驚我地淨飲唔食, 超乞人憎!3 個人叫左 4 樣野食, 青咖哩包, 薄餅, 生菜包, 炒金邊粉, 3 柸青檸梳打, 全部ok。食左大半個鐘, 全程係咁收碟, 一夾完即收碟果種 !最後收淨我地 3 大柸野飲, 我地 d 野飲都未飲完, 全部仲有半柸以上!!佢見我地仲未走, 竟然將幾個乾淨碗筷放落枱面, 客人未走喎! 超冇禮貌, 擺明趕客!個乞人憎既短髮女人, 唔知係咪老闆娘 !服務態度預左你冇, 但趕客唔洗趕得咁過份 ! 離晒譜 !
食過兩次小茄子,食物ok, 但服務態度越來越差。

咁既反應肯定係驚我地淨飲唔食, 超乞人憎!
食左大半個鐘, 全程係咁收碟, 一夾完即收碟果種 !
個乞人憎既短髮女人, 唔知係咪老闆娘 !
服務態度預左你冇, 但趕客唔洗趕得咁過份 ! 離晒譜 !
2013-10-10