2016-09-01
其實吾係第一次食炑八,之前食過幾次係吾同分店,次次都食得好開心,好滿足……唯獨呢間北角分店真係好吾掂!服務態度很差,而且食物質素較其他分店差!我地點左個八爪魚豬肉燒烤set, 個八爪魚冇味,口感同味道似一舊冇味橡筋另外set內包4個芝士燒蠔,4隻蝦,自問無蠔不歡的我,果啲芝士燒蠔直情係地獄,黑暗料理!腥到爆!難以入口蝦還可以啦正常冇特別食物整體吾夠味,其他分店好食好多。至於服務態度方面,我地眼見台台點燒烤既,大部分都有人幫手燒下,而且我地點既係難剪八爪魚,吾幫手剪都算喇,我地個燒烤盤燒到痴哂底,都冇話見到幫我地換,但其他台又有去換……另外落單時,我地都未講完該店員工已走開去,無視左我地,食完半路,話加20蚊有甜品,之後就一論咀,又講到吾清吾楚咁講有咩甜品,但我地聽吾清楚,叫佢比個 menu黎睇,又話:頭先未講左比你聽囉!吾洗睇menu啦!咩態度啊!?好似黎食野要受氣咁服務態度真係好差成餐飯得個甜品係好食,總括經過今次,吾會再係北角店食!
蝦還可以啦正常冇特別
食物整體吾夠味,其他分店好食好多。
另外落單時,我地都未講完該店員工已走開去,無視左我地,
成餐飯得個甜品係好食,總括經過今次,吾會再係北角店食!