2019-05-29 363 浏览
今晚星期四晚差不多晚上9:00一人進去用餐,餐廳目測大概只有1/3 人,見到有多張四人吉枱,便隨意在一張四人枱坐低,準備點餐時,一個肥女經理走過來説一人不可坐四人枱,我便話這裡有好多張吉枱喎,也不阻你做生意,可以不用轉嗎?但那肥女經理擺出一幅極惡劣的態度再次表明必須轉枱,如我不坐過去二人枱,是不會有人理我及幫我落單的,亦不會做我生意,而後來竟然...竟然真的全餐廳侍萬眾一心,叫極也沒人過來落單,有個黑衫男經理辦睇唔到,叫另一個頭已大半禿的年輕男侍應,佢竟然兇番我話你坐番去二人枱咪幫你落單囉,嘩...真係經典,食了幾十年野都未試過有餐廳會這樣對待顧客的,真係火都嚟埋,最後只有無奈地走了,因為我怕就算真的俾我落單,也一定是加了料的食物,而我也不敢再在這餐廳進食,決定永久blacklist 此店以及通知附近街坊及朋友有此無理的遭遇!吃了一肚氣