2018-02-16 616 浏览
我同老公同個女入去食野,一開始個女職員話無位比我個女坐,咁我就企返出去繼續等,等有三人位。過一陣個女人再出黎話比唔到三個位我地,叫我地抱住個女食。落左單未上菜,我個女食餅,個女職員就話我個女跌左餅碎,係四塊餅碎,就要我老公執返。你點做侍應架,已經唔使送餐(因為吧檯由廚師送餐)只係負責執檯,但原來唔包掃地,扮哂日本人懶乾淨。食食下,個女職員突然從後揸住塊紫菜隊比我個女食,無問過父母,仲要徒手比我個女,無帶手套無用筷子,好唔衛生。之後佢又去左執碗抹枱,再想徒手比多兩塊紫菜我個女,我即刻喝止佢,我話:你唔好再用手揸住塊紫菜比我個女,你岩岩先抹完枱!佢就即刻縮開,話唔好意思,再當場自己食左果兩塊紫菜@@痴x線。成餐飯我覺得食物係正常水準之外,職員都short short地-_-
-_-