未入去坐之前個待應已經串串貢。之後成程食飯好似受佢氣咁,佢放低啲野食一句野都無講過,除左入來串我地果下之外真係一句野都無講過。有個鐘比人禁叫待應來,但禁完都無人來,有咩事真係要睇準時機大叫叫人來。成個地方比我既印象係好油好污糟,個電磁爐上仲可以見到上一手食過咩,張點餐紙貼到張台都「炸炸」聲,feel到好油。啲餐具同大部分野都係木造,但啲木睇落去好污糟,用起上來好似仲有半濕咁,如果用木造既野餐具我expect完全乾曬先比下一台用。仲有台上面既紙巾座,都用到差唔多爛曬,但左貼右貼啲膠紙😅都唔知啲紙巾乾唔乾淨...個廁所都唔特別乾淨。仲有好多地方出現好神奇既布遮住啲唔知咩野。最尾我見到個待應清潔張台時搵張紙巾抹兩抹就算,然後拎走個湯匙,但掛湯匙果個位抹都無抹過就掛左一隻(應該是)新既湯匙上去?!🤮食物既水平對唔住個價錢,牛無牛味,羊無羊味,唯一算係有味既係啲麵...得啲麵粉味。湯底算多料,但真係可以無咩味...通常啲湯係越煮越入味,但個湯可以到最後都無味😅叫左杯竹蔗茅根,雖然無叫話要凍/熱既,但都唔expect係常溫。賣單每人444,真係唔好意頭,呢個價錢唔算太貴,但呢度既服務(受氣)、食物
未入去坐之前個待應已經串串貢。

個廁所都唔特別乾淨。
仲有好多地方出現好神奇既布遮住啲唔知咩野。

賣單每人444,真係唔好意頭,呢個價錢唔算太貴,但呢度既服務(受氣)、食物質素同裝修都唔值呢個價。

我見到隔離枱坐既2個人出入時都cake到電制位,係入面行認真要小心啲。