已经好耐冇帮衬,今日如果唔系身上冇现金,(对面𠮶间食类似嘅嘢,只收现金)但系又想食切腩河,所以先至行入安利嗌外卖。门口落单个阿姐串串共,讲嘢冇尾音,我知你唔忧做,大把生意,但系你开得门做生意,人哋俾得钱,你就系要提供一定嘅服务㗎啦,你唔想做大可以执咗佢,冇人逼你开!买个外卖有几耐时间,有几多句对话?咁都可以令到个客觉得成个体验系贴钱买难受,你可想而知佢嘅态度系几差! 我行入少少睇吓我啲外卖有得攞未啫,你都唔使喝停我啩?讲真,啲食物嘅质素真系好一般,经过今次之后,我已经决定咗以后都唔会再去。我唔明点解门口每一次都大排长龙,或者𠮶啲系区外客未试过,但系你去之前希望你睇到我呢一篇嘢,然之后亲身感受一下,睇吓你觉得佢哋啲态度系点,睇吓系咪真系仲值得比咁高嘅评价。