第一次開account寫食評係因為呢間野食到我一肚火,奉勸各位進入此店前請三思。一行二人星期六中午想食日本野,眼見其他鋪頭好多人,唯獨此店不用等位,於是入去試下。入到去有幾張四人台,一張二人台,侍應生把我們帶到一張已經有一位客人正在進食的四人台搭台,在我們要求下,才安排二人台給我們。(唔明白點解有咁多台都要我地搭台?)我地order左三文魚蟹子飯($33)同吉列豬扒炸蝦飯($32),價錢可接受。由於室外氣溫高達35度,大家都汗流浹背,入座一段時間,水都冇杯,之後問侍應拎水,佢反問我:你叫左野食未?跟餐有汽水送既話我地冇免費茶水, 真的百思不得其解,我問你拎水係因為我地叫晒野,d汽水又未拎黎,大熱天時,口渴到鬼咁。一開始叫野食,舉左手好耐冇人理扮睇唔到,之後又黎錯食物,炸蝦變左牛肉,之後又要再等佢換返,但三文魚蟹子飯份量好少,個碗就超大,而且d飯好酸,三文魚厚度ok,整體食物味道ok! 由於飯好多蟹子粒粒,佢只係比左對筷子,根本夾唔到蟹子,莫非佢考驗緊我渣筷子既功力?又要再叫佢比匙更,問佢吉列豬扒有冇沙律醬,佢話冇,唯有叫佢比多d點蝦既醬,因為真係得好少醬,萬眾期待既醬來了,一睇,本來

一開始叫野食,舉左手好耐冇人理扮睇唔到,之後又黎錯食物,炸蝦變左牛肉,之後又要再等佢換返,但三文魚蟹子飯份量好少,個碗就超大,而且d飯好酸,三文魚厚度ok,整體食物味道ok! 由於飯好多蟹子粒粒,佢只係比左對筷子,根本夾唔到蟹子,莫非佢考驗緊我渣筷子既功力?又要再叫佢比匙更,問佢吉列豬扒有冇沙律醬,佢話冇,唯有叫佢比多d點蝦既醬,因為真係得好少醬,萬眾期待既醬來了,一睇,本來好稀既醬起晒泡,好似洗潔精咁,唉,d豬扒乾爭爭,冇胃口,埋單,走人。