呢間係片皮鴨關注組推介嘅餐廳,我哋食完係覺得質素唔錯,可惜服務質素真係有待改善!我哋飲完個花膠雞湯,發現有隻昆蟲,叫咗經理幫我哋換過隻碗,雖然佢一句唔好意思或者抱歉嘅說話都冇,但我哋都諗住算啦~之後叫咗幾款甜品糖水share嚟食。叫咗個侍應姐姐拎四隻碗仔俾我哋,佢竟然話:「下?!洗唔洗四隻咁多呀,比三隻你地算啦。」個態度仲要係好唔願意咁。我哋真係一頭霧水,點解拎幾隻碗仔都有問題呢?服務態度咁都得?我哋之後同經理反映,經理都無理我哋,我哋最尾嬲爆爆埋單走人,仲見到經理望左我哋一眼之後走返入去,理都唔諗住理我哋。真係食到一肚氣,就算嘢食有幾好食,性價比有幾高,咁樣嘅服務質素真係好難令人再去食一次或者推介俾人。