2017-07-14 275 浏览
大約七時入舊鋪,只有卡位,咪過隔離新鋪,橫掂食物都係一樣,點知就中伏,隔離鋪啲侍應個個啲態度奇差,望客人係斜角45度向上,俗稱眼超超,問你幾位後,進店坐下。一. 落錯單: 凍飲變熱飲,不會講唔好意思,好似你錯咁二. 叫份pizza同意粉,正常旁邊兩張枱都有比碟,餐具沒有供應三. 未食完已經過黎收碟,問都無問,於是我就話要架,個侍應就即刻同另一侍應講果張枱話要,記住唔好收。話咩態度,如是者,個pizza來了,他們也沒有收(縱使碟沒有東西),張枱根本放不落,於是好擠迫咁拿完上面pizza,碟疊碟😠四. 叫埋單:個侍應拿張單fing下fing下咁過黎,掉張落枱,多謝幾錢,咩到無講,比完錢,找錢也是掉過黎,拍一聲,當然多謝麥麥果啲全部無講服務態度奇差,完全趕客💸💸浪費時間同金錢去食呢間野 之前去過幾次都唔係咁,真心差了很多,人多忙不是藉口,態度可以差成咁,再好味也不會再去😡
一. 落錯單: 凍飲變熱飲,不會講唔好意思,好似你錯咁
服務態度奇差,完全趕客💸💸浪費時間同金錢去食呢間野