2015-11-12 552 浏览
第一次嬲到要寫返個食評 我一早就BOOK了位, 八點過黎食, 不過遲了2分鐘先到門口。一入到去, 同裡面講我BOOK左位, 個女店員黑我面話我遲到, 將檯比左人。我O了咀我只是遲了2分鐘佢就比張檯人? 我都知自己遲到, 不過佢又冇講明唔可以留檯多一陣。2 分鐘, 何況我係客, 點解甘都唔等。佢唔比檯我都算, 我當我自己遲到, 佢叫我係出面等, 重新排過隊我真係嬲左, 點解安排唔到下張檯比我呢? 甘搞笑既。等都算了, 佢態度好差, 喝我地甘。不過我個朋友話算啦, 等下反正想食。等左成40分鐘終於有位, 兩個人叫左一隻雞少辣, 仲有個頂級封門柳, 自家製響鈴。雞煲個味幾正, 雞肉好入味, 少辣對我來講岩岩好, 麻味好夠, 加左湯都好夠味。雞肉都幾滑, 唔算肥, 去皮食都OK。個頂級封門柳幾好食, 快熟而且幾嫩, 唔洗沾醬都得。肥瘦分佈好平均, 入口幾彈牙, 都係上等肉黎既, 不過賣得有D貴。自家製響鈴之前係另一間食過, 係炸得好好, 好鬆脆, 可以就甘食, 不過點湯更惹味。其實間野的食物係OK既, 不過態度差。可能你係爆場唔夠人, 不過態度可以好D。我諗好多客人都係想食得開心而唔係一肚氣
第一次嬲到要寫返個食評

其實間野的食物係OK既, 不過態度差。可能你係爆場唔夠人, 不過態度可以好D。我諗好多客人都係想食得開心而唔係一肚氣。好似我地要加湯甘, 叫左好多次都加, 仲要話「得啦, 黎緊!」甘既態度真係想拍檯走。
我想講, 另一間分店個老闆定店員好好多囉, 我講服務態度, 我之前去過, 態度超好。原來兩間有分別

免費請我黎都唔會黎啦, 受氣既, 個個黑哂面甘, 野食好食都冇用啦。

圖右為果位服務態度差既女店員。
2015-11-02