2017-01-10 1434 浏览
我本身好喜歡食呢間的炸物, 特登和生日朋友嚟呢度食晚飯。一開始已經俾其中一個女侍應的黑面態度嚇親。個茶壺開蓋好耐都無加水。請佢幫手影相就連123都唔叫就影,仲要影到個個咪晒眼, 我地都無出聲話佢。我地咪請過第二個影囉,之後我們都未食完, 同一個女侍應又嚟收我朋友的餐具,我地同佢講咗3次我地未食完, 佢都好似聽唔到咁,到我好大聲講話未食完, 佢先停手, 仲話“咁駛唔駛攞過的餐具俾你, 我地就話要”我地食全餐飯,呢個女侍應就黑面黑足全程, 之後我地忍唔住同個經理講, 叫佢唔好再揾呢個女侍應serve我地張枱,個女經理話ok。 但之後呢個女侍應又再走嚟收嘢,仲要收到pink pink ponk ponk, 發晒脾氣, 幾乎打爛啲嘢咁濟。我地都唔知佢做咩,咪叫咗佢唔好嚟serve, 佢都仲要走埋嚟,好似想同我地駡交咁。大佬,我地唔係無俾錢㗎,我地又唔識佢,又無害佢全家, 呢條女侍應都唔知係咪自己發生咩事,走嚟發我地爛渣。俾我都唔再去呢間分店。好食都唔係咁受氣法
2017-01-07
庆祝纪念