2019-12-18
食物質素一般啦,沙律有幾粒紅番石榴都幾少有,而櫻花蝦忌廉湯好特別,櫻花蝦味好濃,湯都幾滑。散叫主菜係龍蝦汁牛油果煙三文魚 寬麵 ,龍蝦汁味道唔太出,被煙三文魚咸味蓋咗,但寬麵軟硬適中,都ok嘅。另一個主菜係黑毛豬 配黑松露雜菌,黑毛豬香煎得剛剛好,有少少脆邊但肉質夠冧夠多汁,脂肪位又唔會太蘇,只係個汁底咸咗少少,同埋份量比較少。而雜菌 個黑松露又唔係好夠香無乜味,失色好多。之後叫咗餐飲,熱朱古力 同蜂蜜玫瑰茶,2杯都要加15蚊,因為無杯用待應哥哥好有禮貌問我地等唔等多陣,都真係第一次聽。熱朱古力太重奶味另一半唔係好受得,但玫瑰花茶返而幾清,又有茶味,只係飲到底略太甜。整體食物水準一般ok的,服務唔錯,收碟都收得幾快,又會幫手擺好d 碗碟。係分量少咗d,成個感覺太港女餐廳唔係我口味。