(非会员)
今日中午到左這間黑店吃午餐,未上哂層樓梯,侍應已問飲咩湯?心諗唔做咁急呀,我同朋友叫左2個午餐(洋蔥腸仔豬扒飯),食左餐湯同個包,跟住黎左個洋蔥腸仔豬扒飯,我個碟豬扒已經燒焦哂,唔緊要,我要求唔太高,等我試試用刀整走d燒焦左的黑色野,再試過,咬左2啖,真的食唔落口,我地問個侍應,同佢講左咁樣情況,佢十問九唔應,好似扮聽唔到你叫佢咁樣,我再問多好多次,只係叫佢換塊豬扒咋,腸仔同碟飯不用換,點知大聲一問,那平頭裝男侍應就大大聲鬧交咁鬧你:(係咁架啦,裡面廚房個d全部都係咁。)我朋友幫我口話佢個碟都一d都冇焦,平頭裝男侍應走開左,唔再理我地,佢地完全冇表示,我再找另外一個後生d的侍應問多佢一次,係咪換俾我地,佢又係冇反應,唔通佢地食左藥,聽唔到野,突然之間那平頭裝男侍應走黎,大大聲鬧:(唔好食啦,唔好食啦,同你取消佢啦)一路講一路收哂我碟飯同飲品,我地都黎唔切反應,等埋朋友極速吃埋立即走,佢冇收我個餐錢, 極度唔推介大家食呢一間,食物不太好,食完(係未食完)都一肚氣.......如果你想受下氣,都可以試下去感受一下呢間野仲係用咁既態度去serve客,真係遲早聽執罷啦~~~

如果你想受下氣,都可以試下去感受一下

呢間野仲係用咁既態度去serve客,真係遲早聽執罷啦~~~