我第一次去食呢間野~第一round食果陣都覺得幾好架,但到第2 round就開始出事啦~正當我地係度等緊d野食黎既時候,個部長突然間拎住我地張order紙過黎, 大大聲咁講'你地係咪玩野呀? 8個人叫左90幾舊壽司? 你地食得哂咩? 我就覺得你地食唔哂喇, 同埋我地唔係只係做你地一檯既生意架, 而家我只係出住一半比你地, 如果你地下次再係咁叫野食, 我會cancel哂你地既order" 哇,佢都低能架..首先, 可能只係聽數目字係覺得好誇張咁, 90幾舊壽司, 但係佢d壽司既份量係比出面細, 人地一舊等於佢舊半至2舊, 再加上我地有5個男仔, 仲有1個係黎左冇耐, 乜都未食過咁滯...我唔信佢黎左我地會食唔哂囉~仲有成粒幾鐘食呀大佬...再者, 就算佢真係真係出唔到咁多壽司出黎, 佢都冇可能咁冇禮貌大大聲咁話我地啦~周圍都望住我地, 我地食唔哂你咪續件計罰錢囉~而家我地係比錢食野架!!唔係黎受氣!!之後真係食得好唔開心, 叫返個部長過黎傾, 點知舉哂手佢都扮睇我地唔到, 好~我地叫d侍應再叫佢, 佢先肯過黎, 我地話'你有乜理由而家話我地玩野先" 跟住佢就扮哂野咁 '' 對唔住, 岩岩
我第一次去食呢間野~第一round食果陣都覺得幾好架,

我d態度係差左, 總之而家出一半比你地先啦~唔夠先再叫~真係sorry'' 真係頂佢唔順..好~
跟住都冇野~咁咪繼續食野囉~點知我地第2 round order 既剌身等左好耐都未黎, 等既
期間黎左d 八爪魚, 螺肉, 哇...難食到呀, 成陣雪味, 真係食唔落...而則邊張檯既人又走左~又冇
人黎收野wo, 我地就張果2碗八爪魚, 螺肉放左係則邊張檯, 再放埋一d我地食哂野既碟過去,
隔左一陣間, 有個女侍應又走埋黎, 佢地應該係閉路電視見到我地放d碗碟過隔離張檯, 佢話你地做乜將未食完既野放去隔離? 佢仲特別標明''壽司''呢2個字,我地咪照直講d八爪魚, 螺肉好難食, 跟本入唔到口, 同埋跟本就冇食唔哂其他野~黎黎去去食唔哂既係得果2碗野, 真係屈得就屈, 都唔知點解比錢出黎食野都要被人監視住~冇人執野我地自己拎開隻碟都有錯...又唔知張檯勁細, 跟本唔夠位放野

仲未完~好啦~我地d剌身由10點等到10點9, 都未黎~我地期間催左成4,5次...真係等到人都癲, 又話我地叫得多野食喇~又話我地玩野, d野食等左足足9個字, 都未黎~呢間野做乜野生意呀? 到d剌身黎, 哇...未解凍哂架...唉.....服務態度又差, 野食又做唔切...總之一定唔會再幫襯囉