2011-07-05
今天帶著期待及開心心情去GOOSEENS X KOPI LUWAK X PORT WINE TASTING,來去附近先食LUNCH醫肚,時間關係隨意找間店幫襯。見這店子有粥品、麵類,剛好唔想食太飽的我倆,走咗入去!入到裡面沒有客,全店只有一位女士侍應,這位侍應招待令人開始不好受!第一:有介紹午餐,我們選擇食物時態度表現不耐煩。第二:當揀好想order時,女士侍應落單說話無禮貌(完全無回應,我地order完佢都問仲有無,淨係企响度望住你,我地表示無就走咗!只有我們order籮白糕時~因無先用粗聲粗氣講...無籮白糕!!!)態度+分差!order...皮蛋瘦肉粥,豬潤粥,炸兩!第三:奉上食物時,好大力呯一聲放上枱邊,皮蛋瘦肉粥,豬潤粥~炸兩皆一樣幾次被嚇親)皮蛋瘦肉粥,豬潤粥~與一般粥沒分別,炸兩算新鮮脆トト!(但被這樣對待,食咩都唔開心,唔想食)服務差之外,餐館的內裡擺放非常混亂感覺好唔舒服,真係唔好受~原本開心嘅心情被破壞現今大大小小餐廳服務業為了加强競爭力,服務提升了不少,若基礎也未達標的店子~~~@@失望!
第一:有介紹午餐,我們選擇食物時態度表現不耐煩。
order...皮蛋瘦肉粥,豬潤粥,炸兩!