2019-06-02
之前食過一次lunch,食物尚算可以,覺得以這個價錢食到這樣的sushi都算底食。所以再次book枱同屋企人一齊食午餐。一個星期前book定,一行5人。因為餐廳地方細,table只可以坐4個人,所以我要求安排3個坐table,2個坐sushi bar枱。當時職員話無問題,接受booking。今天上午大約11am,職員突然打電話來話,他們有師傅嘅客人將會遲一點到,所以要求我們5個人坐一張table枱。我即時拒絕,但職員話就算我們1pm準時到,都不會有sushi枱給我們。之後我話我們可以晚一點到,但職員話咁要到1:45至2pm至可以俾枱我們。最終我們cancel booking,因為非常不滿安排。非常失望,這樣嘅服務態度,絶對無可能在任何一間高級餐廳可以見到!