2018-10-14
凌晨兩點半左右去到食嘢 朋友嗌咗個雜果賓治 點知嚟咗杯西瓜汁 都唔緊要 我哋都照飲 之後我哋嗌咗個羊肉鍋 個阿姐落枱嗰陣時叫我地攞開盤洗碗嘅水 嗰時態度已經開始西!之後食食吓就叫我地埋單 但係last order完全冇同我地講 我哋仲想嗌嘢食 個阿姐就話頭先唔記得同我哋講 之後我哋落咗火鍋配料金菇 啲金菇懷疑完全冇洗過 係有沙嘅 落枱嗰陣時已經叫我地食快少少 佢哋要收工 唔想遲收工我都明白 但成餐飯由未last order開始吹咗冇5次都有7次!每一次都係話:快少少啦 我哋要收工啊! 嗰時仲有兩台客喺隔離!我哋唔係齋坐傾計 我哋仲食緊野 係咪應該態度好少少呢? 完全係俾錢買難受!我哋食完自然會走 唔需要係咁吹 而且唔係只吹一次!態度亦唔好!完全係命令式!佢哋話佢哋收四點 我哋走嗰陣時係4:07!即係由3點幾開始吹!