朋友仔來到尖沙咀接放工, 適逢星期五, 好多度都好多人見呢間無咩人, 咁就上去食喇, 點知, 惡夢由始而起我地兩個女仔點左:蒜蓉牛油雞翼 (6隻)第一眼見到呢D雞翼已經知道一定係反炸, 不過都算, 竟然食落口係好硬之餘仲要係滴晒油, 超難食, 超肥膩椒鹽雞軟骨椒鹽? 第一口食落去, 多油之餘, 仲要係無味, 唔知係度食緊咩, 最後要退單西冷扒等左成二十幾分鐘, 份扒竟然係凍, 明明叫八成熟, 竟然會血流成河吉列龍利柳第一眼見佢好大塊, 一切之下, 眼見D炸粉成寸厚, D魚都唔知有冇二毫米, 仲要係超喊, 好難食, 最好食係個沙律服務放面:落單個條友仔, 好似唔想做咁, 黑口黑面無水洗面咁, 咁唔鐘意咪唔好做囉最經典係, 我地後面個張枱, 有個侍應係度收緊野, 竟然會有一支匙由後面張枱飛來我地張枱, 個侍應無道歉之餘仲要對我地笑住咁話, 咩你地咁好彩呀, 嘩, 我真係唔知比咩反應好, 咁都可以笑住咁講唔怪之得, 其他地方咁多人排隊, 寧願排隊都唔來呢間野喇, 原來係有咁嘅服務, 咁嘅食物... 有生之年一定唔會再來
朋友仔來到尖沙咀接放工, 適逢星期五, 好多度都好多人

見呢間無咩人, 咁就上去食喇, 點知, 惡夢由始而起

我地兩個女仔點左:

蒜蓉牛油雞翼 (6隻)

椒鹽雞軟骨

西冷扒