100 !~- 安排人入座有問題. 一邊接人客等位,另一邊又同等待緊的客人講就快 last order (2:30 pm). - 睇個menu, 得果幾個set 定左的選擇. 到order時, 仲要同你講有某幾樣賣曬. - 只好叫還有的海南雞飯. 接下來就又係等 ! 等好耐.....! 至少20 分鐘. - 20 分鐘之後. 第一個海南雞飯來啦. 但明明order 左 2 個同一樣的. 為什麼先來一個?! 所以... 另一個又係要等. - 至於食物方面, 雞吾好味,完全不明白為什麼值 $ 88. 飯仲衰 !!! 飯心硬的. 等左咁耐. d 飯都未熟 ! 個廚師是否要從頭開始學廚呢 ?! 最後, 真係覺得去呢間野係錯. 如果是適合駕駛人士的話,要預拍左車上到去要勁等. 等的理由是因為佢0地食物要等好耐, 同埋冇效率地安排入座. 如果想食完一肚氣就去啦 !
100 !~
另一個又係要等.

如果想食完一肚氣就去啦 !
2010-06-27
$88 (其他)