2019-04-25
職員態度差,(除左有一位後生女及男仔較好d外), 呢度職員語氣及眼神都好差,如果我去茶餐廳,我都覺得算,但無諗過係呢度食野都要受氣咁。最令人驚訝係,無檸檬。afternoon tea set 有一杯野飲,但職員話無檸檬,仲要同我地解釋因假期之類,無人送貨。其實檸檬真係好common, 可以去supermarket 買架,唔係好貴者。我同父母去,佢地唔飲咖啡,奶茶都唔多飲。只想叫杯熱檸水者,咁都無。真估唔到咁大間餐廳連檸檬都無,但又唔諗方法去解決極失望。之後,食物到齊後再叫一杯熱咖啡,勁耐都唔到,又聽到職員話又叫咖啡,又2位職員行黎望你張枱,俾人感覺質疑我地係唔係呃佢咁,叫多一杯。另外,仲要問親佢地野(尤其有2個較年長既侍應,其中一個好似高級d) 同佢講野,唔應人,無反應,轉身走。講真,真係除左個後生女及仔好d外,其他職員無笑容,語氣及態度差。
真估唔到咁大間餐廳連檸檬都無,但又唔諗方法去解決極失望。