2018-10-06 4168 浏览
SWIRE 旗下酒店既產品一直都出名好,由其house 系列,香港既upper house 都唔係第一次去,到成都博舍,北京瑜舍都體驗過,一心帶朋友黎,今次服務真係大失所望。1) 座位:因為唔係食tea or brunch,所以安排沙發位。座位可以接受,不過upper house 一直出名海景位,帶位都無問有冇想坐既位置,而係帶位姐姐直接問bar: drink and snacks 可以坐邊。本人都係做酒店,心諗舒服就得所以無要求。不過坐落見到有其他客唔係幾滿意。2) 因為位比較辟,我地一共order 左兩壺茶,無人關懷洗唔洗加水,咁都算啦,拎左個壺十五分鐘都無人拎番黎,同時亦無人check 下另外一壺有冇水。到個水壺拎番黎之後,一大塊茶葉殘渣係個壺蓋到。此處開始service 嚴重扣分。到加另外一壺水,waiter fing 住個壺過黎,起碼三分一水洒地下。唉。3) 另外有order 一份sandwich 慢慢食,口味正常無特別,重點係,又係錯係waiter, 份野仲有一半未食完直接埋台問:have you finish? 好感度負分。4) 唯一好感係reception 姐姐們,非常

4) 唯一好感係reception 姐姐們,非常注意到客既需要,未埋到櫃台已經眼神注意到,呢d 先叫hotel service 其他waiter 真心需要好好training!

唯一加分, 廁所details 唔錯,毛巾紙巾化妝位俾個good,不過cafe唔會再去lu, 太求其啦。
2018-10-06