2023-02-07 658 浏览
餐廳地點係海天晉匯,比較近海商場。餐廳劃分左omakase、dining同鐵板燒。今次先試左omakase先。佢omakase得一個set,所以如果唔食d咩可以同師傅再提出。餐廳按排方面有一點不太滿意既係要等齊所有omakase既客人先可以開始,不過店入面食omakase既位置不多,都只係得10個人。店內經理同師傅都會不時同等地傾計,經理知道有鏡粉都會同佢地share鏡仔既事,師傅亦會不時問我地有冇要改進既地方,十分友善。d刺生都十分鮮甜都新鮮,而且會配搭唔同既sauce,食得十分滿意。燒長腳蟹可能燒完有d收左水,蟹肉唔算多,偏少少乾,但燒得好香。緊住仲有唔同既壽司,最出色就係個兩件拖羅,一件大拖羅,一件拖羅臉部,個油花剛剛好,唔會太油膩,好好食仲有一個魚湯,用左好多魚骨去煲,好濃,好鮮甜。最後就係有一個密瓜作結,甜品又太膩,生果作結就剛剛好。價錢加左一$1550左右有好多款食物,食完十分滿足。
餐廳地點係海天晉匯,比較近海商場。

餐廳劃分左omakase、dining同鐵板燒。

仲有一個魚湯,用左好多魚骨去煲,好濃,好鮮甜。

最後就係有一個密瓜作結,甜品又太膩,生果作結就剛剛好。

價錢加左一$1550左右

有好多款食物,食完十分滿足。