餐廳服務比較好, 尤其食ribs會好多骨, 餐廳會有keep住幫我地換碟, 而且都算密, 整體氣氛比較暗, 岩晒情侶食.先講下Pizza , pizza 份量多基本上夠2-3人食, 餅底微脆, 薄底, 芝士味比較重, 黑毛豬就味有點過咸唔可以獨立食, 夾埋比較淡味既餅底食先會岩岩好.卡邦妮另類版, 用既唔係意粉, 係手工粉, 口感都比較爽口, 蛋黃醬汁很重, 所以會比較香. 但就會比較濟小小, 唔好睇佢份量好似正正常常, 由於比較濟會比較易飽.2人食會比較好. Ribs 係全晚我覺得最正, 本身d醬汁十分濃味,仲要ribs好入味.  中意濃味既朋友岩晒.ribs 本身肉比較多, 十分易切,  有d 餐廳既ribs 無咩肉,  所以呢間都比較抵食仲有配埋薯條, 薯條份量足, 會比較滿足, 薯條都炸得脆同夠大條 .呢2杯mocktail 比較熱門小小, 菠蘿冰比較清甜清新.Mea spring 比較甜, 重berry味. 但我覺得都係好飲.整體價錢合理, 呢隻質素,服務,環境
而且都算密, 整體氣氛比較暗, 岩晒情侶食.

2人食會比較好.

整體價錢合理, 呢隻質素,服務,環境