2021-04-28 153 浏览
首先要讚嘅係姐姐嘅服務,佢真係超級好人,態度好好,落單細心,因為我唔食生蠔,只食熟蠔,準備落單時,因為西班牙大既熟蠔冇貨,佢又唔會黑sell 你食一樣價錢既迷你款!仲會同你解釋唔同蠔既分別!要一讚!無蠔唯有食牛,見到隔離枱食淨,個樣好疑惑!點知上台時,成分嘢真係一間難食到爆!啲菜凍嘅,又發毛,塊版又凍,牛肉又鞋有酸味!真心食過最難食嘅石燒牛扒!入去15分鐘都冇,果斷放棄走人!首先講嗰一份蔬菜,成份菜係凍嘅,佢答我係凍食,有西蘭花,粟米,同薯蓉,凍食真係好怪!仲要配埋唔知變咗定發咗毛嘅紅蘿蔔!之後就到好似水咁嘅南瓜湯夠牛真係好難食、裏面有酸味,好奇怪,塊板唔夠熱,好在姐姐又幫我換咗一塊,點知另一塊又熱過頭,成塊板爆晒!我諗呢間野都係食蠔好啦!

無蠔唯有食牛,見到隔離枱食淨,個樣好疑惑!
入去15分鐘都冇,果斷放棄走人!

之後就到好似水咁嘅南瓜湯