2021-07-17
本來因為想支持黃店, 冇咩事嘅話都會正評可惜食物一般但係個服務態度真係好唔得🌚叫咗個部隊火鍋少咗肥牛係有補返,之後開始夾野時再發現佢少咗年糕同佢地講,等左成15-20分鐘都冇同我地講會唔會收返個鍋咁於是我地就先開吃啦我哋開吃咗5分鐘之後就有一個類似manager嘅 黑色長髮嘅女仔行過嚟勁串嘅態度行過黎同我地講話「 咁你哋而家食到咁嘅樣我都好難做到d咩嫁wor」, 語氣擺到明係我哋想搵笨嘅感覺 😑老實講句,我都做過服務業,都明白佢覺得啲客可能想搵笨, 但都唔好show出黎呀。 呢個女manager佢畀我嘅語氣感覺真係好唔尊重我好唔舒服 好好哋食餐飯嘅心情都俾佢搞衰曬🙄再之後我地仲食緊野個時有另1個女侍應 好直接伸咗隻手過嚟我哋張枱然後換餐牌, 完全阻住我哋食嘢, 餐牌仲要換唔掂跌咗落去個地下想要捐落去我哋個枱底執,再1一次阻住我地食野.... stop左佢幾次先停🌚我相信大家要支持和點應該會仲有一啲更好嘅選擇🙂 btw 恭喜呢家店成為我第一篇負評😂
可惜食物一般但係個服務態度真係好唔得🌚
叫咗個部隊火鍋少咗肥牛係有補返,
之後開始夾野時再發現佢少咗年糕同佢地講,
等左成15-20分鐘都冇同我地講會唔會收返個鍋
咁於是我地就先開吃啦