2018-08-09
約左舊同事食飯,大家都諗唔到食咩,最後就有人提議食燒肉。🧐🧐本身我興趣不大,但食完又令我改觀😌😌餐廳比我想像中細,不過唔會太逼!同好多餐廳一樣,都可以放手袋係椅子入面,我一直都覺得好貼心🤣🤣食物方面,叫左個好出名既‘’寒冰‘’水冷面😇 加一個燒肉set~冷面好有韓國feel🤪 仲加左一支水果雪條?!幾搞笑、好有特色😂 不過最後都係溶左😂😂💁🏼♀️燒肉set係waitress推介,for 2-3人食!有齊幾款招牌肉類,岩哂我地樣樣都想試😅😅 💁🏼♂️Waiter好熱心!!要10萬個讚好!🤩👍🏻👍🏻會主動幫我地燒舊五花肉,又會留意時間,夠鐘就會過黎睇下,之後仲會幫我地切埋!其他餐廳通常唔夠人手,叫極都無人理會,但依到服務好好,一舉手就會有人過黎幫手🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️雖然價錢唔算平,但我會推介朋友的😌
💁🏼♂️Waiter好熱心!!要10萬個讚好!🤩👍🏻👍🏻
雖然價錢唔算平,但我會推介朋友的😌