2005-08-26 7 浏览
第一次去食巴西燒烤~食品唔錯~ 我地食坐室外既位~但我最最最想講既就係呢度d員工!!呢度有個肥肥地既員工, 佢係著住廚師既制服, 拎住D 大串燒, 周圍問人要唔要既! 佢既態度勁差, 用好差既語氣話"雞腎!"、"雞翼!"...etc.而有次佢一邊整雞腎比我地食既時候, 當時另一個員工係負責整凍d 雪條. 有幾個細路圍住個員工jei... 個肥員工望住0個個個員工話"!@#$%^&" (粗口). 我同男朋友聽到都O晒嘴! 點解可以咁冇禮貌嫁!! 雖然當時佢唔係話緊我地, 但比我地聽到都唔好啦!! 工作態度勁差!仲有另一件事就係, 當我同男朋友食到7788 既時候, 個肥員工拎住d 大串燒行過, 都冇問到我地要唔要, 就咁"掂行掂過"!! 宜家咩意思呀?? 佢唔問我地又知我地唔要!?? 我仲見過個肥員工佢拎住d 大串燒由室外跑入廚房...萬一佢有細路行過咁點呀!??非常缺乏安全意識!!頭先我咪話有個員工係負責雪條0個個位既~ 當d 細路等緊個雪櫃雪凍d 雪條既時候, 有個細路就好多手咁搞個雪櫃, 咁呢個員工就話"你讀幾多年班呀? 識唔識字嫁??" 佢一路講就一路指個貼住雪櫃上既一張紙,
第一次去食巴西燒烤~
食品唔錯~ 我地食坐室外既位~

但我最最最想講既就係呢度d員工!!

我仲見過個肥員工佢拎住d 大串燒由室外跑入廚房...
萬一佢有細路行過咁點呀!??
非常缺乏安全意識!!

頭先我咪話有個員工係負責雪條0個個位既~ 當d 細路等緊個雪櫃雪凍d 雪條既時候, 有個細路就好多手咁搞個雪櫃, 咁呢個員工就話"你讀幾多年班呀? 識唔識字嫁??" 佢一路講就一路指個貼住雪櫃上既一張紙, 不過張紕寫乜我就唔知~ 但點都好, 都唔應該咁話細路0卦!! 我唔係話D 細路咁多手咁0岩, 而係佢地既態度實在係有問題囉~

好過份囉!!!!!!!!!!
我真係想同呢度既經理投訴!!

PS. 如果呢度既員工可以180 度咁改善佢既工作態度既話, 我或者都會再去既~
唔知尖沙咀0個兩間D 員工又會唔會咁既呢!??

服務分我比1 分我都覺得多!!