2008-11-05
04 nov 2008 dinner耐唔時都會嚟食, 因為佢地d炸蠔實在好好味~約6:35 walk-in去到, 4個人但仲差1個嚟緊, 見到d枱都無人, 係都要齊人至比入, 好嬲~(到6:45齊人終於比入)3個order咗炸蠔set, 1個order咗蘿蔔醋汁配炸豬扒. 其中2個+$28轉雜菜湯.(我好鐘意飲架,貪佢夠多料)我覺得d炸蠔好似細隻咗, 無以前果d咁大隻, 但仍然係好味既. 但個雜菜湯好似無以前咁好飲, 咸咗d.咁我同1個朋友食完啦, 佢地好快手就過嚟收野, 仲上埋西瓜tim. 連另外2個未食完既朋友果份都上埋....駛唔駛咁急呀.咁到大家食完傾吓計啦, 個侍者比個menu嚟問我地有無興趣order d甜品, 又話佢地d蕃薯雪糕好出名咁, 但我地大家都好飽, 已經話唔駛, 但個menu仍然放响我地枱面.如是者响我地傾計途中, d侍者問咗我地不下數次, 每次語氣都唔太好, 好明顯想我地交枱囉. (我地坐响比較入既位置, 唔知係咪好多人等緊位)佢既態度令我地覺得好討厭, 佢越係咁我地越唔走, 你奈我咩何? 睇怕我地嚟既次數都會減少lu.
耐唔時都會嚟食, 因為佢地d炸蠔實在好好味~