2022-04-02 32 浏览
因為疫情, 六點後冇得食晚飯. 所以嗰日大概五點就找餐廳食飯. 見到佢價錢都幾抵就諗住試吓. 入到去好快有位. 店員見到我攞住一袋嘢, 佢好好, 佢同我講可以擺喺另外個位側邊,等我可以坐得舒服啲. 我同我老公都叫咗個三寶飯, 一個冰鎮奶茶同埋凍檸茶. 個奶茶好香滑. 個飯好快到送到. 上邊有啲蔥油. 我老公問過Staff可唔可以要多啲. 個員工攞咗多一碟俾我哋, 仲同我哋講如果唔夠可以再問佢攞多啲. 個三寶飯上面啲雞翼好香脆, 豬扒都好鬆軟. 食到好滿足! 其實, 嘢食好唔好食都要睇吓環境同埋員工服務! 喺呢度嘅嘢食同出邊越南餐廳其實真係差唔多, 但係因為佢呢度服務真係好好(兩位男員工)! 所以喺我嘅印象嗰度加了不少分數!
個三寶飯上面啲雞翼好香脆, 豬扒都好鬆軟. 食到好滿足!

三寶飯
三寶飯