2015-05-27
我地點左一個四人餐 十四品 加 一個炒麵、壽司同'蝦多士炒麵味道普通 無特別和民沙律算吾錯漁師風壽司 係幾好食 魚生係新鮮!!意大利風薄切鮭魚 圖文不符...勁細塊和風pizza 普通 可以吾叫最有驚喜係個蜆鍋 個湯係吾錯!!!不過令人最失望係個蝦多士!!!!食嗰時芝士係已經變酸!變質!係補充資料可以睇到我有幾不滿
题外话/补充资料:
和民一直俾我既感覺係服務優質既食店\r\n員工訓練有素\r\n廚房食物質素有保證\r\n\r\n不過今日去的確有少少失望\r\n\r\n我地點左一個四人餐 十四品 加 一個炒麵、壽司同'蝦多士!!'\r\n上菜次序可以亂到呢\r\n\r\n我地第一碟菜係上炒麵先\r\n呢碟係叫完五分鐘就上到碟\r\n效率高到有點令人懷疑\r\n不過呢個係我地散叫\r\n次序吾跟套餐應有次序者可以接受\r\n\r\n點知第二樣上係燒肉飯再黎pizza\r\n\r\n説好的餐前小食同沙律係係煮物後先到\r\n\r\n廚房忙到係可以只顧出到咩菜就出既原因\r\n無視上菜次序既重要性\r\n甘同我去大排檔煮好咩上咩有咩分別\r\n完全吾接受一間日本有名大型連鎖式餐店可以連呢種上菜次序都可以無視\r\n\r\n講到你食物質素\r\n可以講不過不失\r\n有樣野要劣評\r\n\r\n用和民信用卡用20換購既蝦多士!\r\n食嗰時芝士係已經變酸!變質!\r\n當我地同服務員講叫佢搵人試係咪有問題\r\n佢竟然係可以拎返去廚房之後\r\n完全無交代任何野\r\n隔左十分鐘都係無人同我地交代\r\n甘我地咪問職員\r\n\r\n點知佢先講廚房重新整緊俾你地\r\n⋯⋯完全係無問我地意見⋯其實點解要我地再嘗試一次你地已經變左蝦多士⋯⋯ :huffy: \r\n呢個真係令我對和民對員工既訓練好失望⋯\r\n\r\n最後上埋個雞鍋...我地見到一個好似雪糕球既物體比較好奇 吾知係咩 我地問左三個職員\r\n三個都吾知係咩\r\n一個仲搞笑⋯笑笑口講呢個咪係雞鍋囉...心諗真係吾講吾知wor....\r\n\r\n最後先有一個人答到係雞肉漢堡...\r\n\r\n我觀察到成間和民既職員大部分既員工都係好年青 好似見吾到有經理睇場\r\n\r\n其實我吾係要怪職員服務吾得...佢地每一個都好好服務\r\n我怪既只係和民一直聲稱自己對員工訓練有幾好\r\n\r\n今日完全睇到哂⋯ :( \r\n\r\n希望和民管理層好好檢討對該分店員工訓練\r\n我並吾係要你地責怪該分店員工 \r\n佢地服務係好好同友善\r\n只係佢地吾夠經驗同應有對自己餐廳食物既認識\r\n\r\n希望我下一次再黎係我去開既和民