餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (MOKO新世紀廣場)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-05 1162 浏览
湊湊火鍋.茶憩當日晚上9:00入座,有八折優惠。等埋朋友收工,時間剛好。可以食到00:00,算係收得夜嘅餐廳。🍲雙人套餐 $698有8款湯底選擇,我地揀左清涼椰子雞湯同金湯酸菜魚湯。兩款湯嘅味道其實都唔係好出。椰子湯都唔夠甜。美國特選級牛肩胛+ 美國特級牛小排幾大片,份量都幾多。🐧企鵝丸打卡之選,一隻隻企鵝企係放滿冰嘅碗上,都幾可愛。鮑魚都幾鮮味。仲揀左萵筍同烏冬。🦀海鮮湊湊 $588水蟹,三文魚,鮑魚,蟶子,扇貝,小墨魚都幾新鮮足料。🐮牛栢葉$68好大碟,都幾爽口。🛎響鈴$58❌一啲都唔脆,失望。🧋大紅袍珍珠奶茶可能9點後入座關係,水吧非常混亂。出錯哂啲飲品。其中一杯要等好耐先有。調味區醬汁選擇不多。不過有一盤魚皮,都幾好食。朋友想要辣椒,但問左好耐先有。初頭仲答我地話冇哂。咁大間火鍋店都冇辣椒,真係摸不著頭腦。🐷生日有一碟豬送食落應該係豬頸肉,幾厚切幾好味。總結,服務一般。成日都搵唔到職員。水吧混亂。湯底唔夠出色。食材尚算合格以上。另外,餐廳唔需要俾切餅費,都係一個慶生之選。
湊湊火鍋.茶憩

🍲雙人套餐 $698
美國特選級牛肩胛+ 美國特級牛小排
幾大片,份量都幾多。
🐧企鵝丸
打卡之選,一隻隻企鵝企係放滿冰嘅碗上,都幾可愛。
鮑魚都幾鮮味。
仲揀左萵筍同烏冬。

🦀海鮮湊湊 $588
水蟹,三文魚,鮑魚,蟶子,扇貝,小墨魚
都幾新鮮足料。

🐮牛栢葉$68
好大碟,都幾爽口。

🛎響鈴$58
❌一啲都唔脆,失望。

🧋大紅袍珍珠奶茶

調味區

🐷生日有一碟豬送
食落應該係豬頸肉,幾厚切幾好味。

2023-08-01
庆祝纪念