2021-11-13
返鄉下🇯🇵既日子一遲再遲🥺好似無了期既等咁🙍🏽♀️,因為冇得飛✈️所以都去多左香港🇭🇰既遠途”小旅行”🚌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•▪ 刺身蔬菜沙律 ($228) 🐟🥗(Chopped Sashimi on Mixed Greens)食日本野一定要食下刺身先得🔪🐟難得前菜沙律🥗可以配到,梗係揀依款啦💃🏻面頭有幾款唔同既角切魚刺身🐟( 油甘魚🤍 • 吞拿魚♥️ • 三文魚🧡…)中間仲有隻好鮮甜既甜蝦🦐沙律菜🥬仲有加左蕃茄仔🍅,用醋汁,酸酸地好開胃😝.▪ Lunch Menu ☀️▪Wholesome Sets (滿腹)▫️草飼無激素和牛壽喜燒 配烏冬 • 𝟐人份👭 ($680)涼涼地🌬,暖下身黎個𝐒𝐮𝐤𝐢𝐲𝐚𝐤𝐢🍲和牛鋪滿左成個鍋咁濟🐃牛肉🐃味幾濃,無激素食落更安心💃🏻壽喜燒汁甜甜地,鍋入面仲有京蔥 • 冬菇 • 金菇 • 甘筍🥕 • 豆腐 • 蒟蒻麵 • 菜🥬烏冬🤍煙煙韌韌,唔鍾意食烏冬,可以揀配白飯🍚不過…如果另外配多𝟐隻日本生食用蛋🇯🇵🥚會更好🤭.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺 以上價錢 💁🏻
好似無了期既等咁🙍🏽♀️,因為冇得飛✈️
所以都去多左香港🇭🇰既遠途”小旅行”🚌
▪ 刺身蔬菜沙律 ($228) 🐟🥗
食日本野一定要食下刺身先得🔪🐟
難得前菜沙律🥗可以配到,梗係揀依款啦💃🏻
面頭有幾款唔同既角切魚刺身🐟
( 油甘魚🤍 • 吞拿魚♥️ • 三文魚🧡…)
中間仲有隻好鮮甜既甜蝦🦐
沙律菜🥬仲有加左蕃茄仔🍅,
用醋汁,酸酸地好開胃😝
▪ Lunch Menu ☀️▪
Wholesome Sets (滿腹)
涼涼地🌬,暖下身黎個𝐒𝐮𝐤𝐢𝐲𝐚𝐤𝐢🍲
和牛鋪滿左成個鍋咁濟🐃
牛肉🐃味幾濃,無激素食落更安心💃🏻
壽喜燒汁甜甜地,
烏冬🤍煙煙韌韌,
唔鍾意食烏冬,可以揀配白飯🍚
不過…如果另外配多𝟐隻日本生食用蛋🇯🇵🥚會更好🤭
🔺 以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺 店員服務好好,𝐍𝐢𝐜𝐞🙇🏻♀️
🔸幫我地安排先上沙律🥗,仲留意👀我地食到𝟕𝟕𝟖𝟖再安排上𝐒𝐮𝐤𝐢𝐲𝐚𝐢🍲
🔸有𝐊𝐞𝐞𝐩住幫我地加茶🫖
🔺餐廳🍽一出就係沙灘🏖,好岩放假去,勁𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱🥰