2008-04-02 22 浏览
信用卡優惠,半價可以試下set dinner, 地點有d難搵,到門口又唔知上樓梯好定落樓梯好,先上樓梯,望落似bar無人上黎招呼,都係落返樓梯,終於有人招呼,樓下都係有個bar枱,不過無live band stage,想坐outdoor嘅都惟有樓下先有。坐咗出去outdoor,有d黑,set dinner menu都有唔少選擇,成個set由頭到尾都有得揀,前菜沙律同餐飽,同餐飽一齊上嘅仲有4款醬,其中牛油、黑醋、橄欖油都有齊,特別係另外一款廚師特製番茄醬,食飽都有咁多選擇,功夫做足。食完餐湯同沙律之後開始有d大風,個manager就提議我地調去indoor坐,怕一陣會落雨,真體貼。主菜揀咗"三文魚扒伴意大利飯"(個名唔係好記得),三文魚唔腥,仲好大舊,意大利飯d汁好味,飯粒軟硬適中,當中混合咗柚子皮,香氣清新。飯上面有d白色一粒粒食唔出係咩,請教侍應亦獲有禮回覆,原來係希臘芝士,味道淡淡地。最後甜品係生果盤,但上碟花了心思,食得特別開心。總體各樣都有水準,半價優惠後更是物超所值。