2017-01-03 609 浏览
服務態度很差 ...我又冇得罪佢, 點解要對我這麼惡呢?我都知道茶餐廳唔可以要求太高, 但係我都有畀錢㗎, 點解畀錢都需要 受委屈.如果佢咁做落去遲早執笠.今時今日咁嘅服務態度真係唔得㗎.點可以咁嘅? 我知道你啲嘢食唔係好貴, 但係平嘢就要受氣嗎?我真的不明白, 香港今時今日的社會還有這些存在. 我希望 他們好好 進度一下.如果有遊客來 他們會怎樣想呢你是損害香港的形象 飲食業 是香港的其中一個名物 很重要的 事業 難道 這些害群之馬 不自覺的嗎 今時今日這樣的服務態度 是不行的 為什麼會這樣呢 香港是這樣的嗎 很不明白 社會不文明 就是這些害群之馬所做的.給一些禮貌不是這樣難的哦 為什麼需要 這樣惡死呢 難道大家也很好受嗎 我真的不明白這個社會可以好一點嗎 不需要很有禮貌 但至少不要這樣我
服務態度很差 ...
我又冇得罪佢, 點解要對我這麼惡呢?

如果佢咁做落去遲早執笠.
今時今日咁嘅服務態度真係唔得㗎.

社會不文明 就是這些害群之馬所做的.

這個社會可以好一點嗎 不需要很有禮貌 但至少不要這樣我