2023-04-22
之前黎過食晚飯覺得非常不錯,環境又靚又舒服,座位好寬闊叫咗個阿根廷紅蝦刺身配蕃茄沙沙多士,紅蝦大條得黎又鮮甜,多士口感香脆兩個main加咗是日餐湯 ➕沙律🥗,湯係忌廉蘑菇湯,味道唔會過濃,沙律食落好fresh 澳洲肉眼排配紅酒燒汁牛扒建議大家叫5成熟,否則就好易過韌,食落牛味香濃ULURU特式燒肉拼盤🈶肉眼、豬柳、雞排及香草腸,仲跟埋薯條🍟份量好多,薯條係粗果種,炸得不錯,香草腸唔會太鹹,肉眼5成熟個口感剛好,豬柳及雞排嘅肉質都夠滑嚕嚕米 森の家呢個真係好吸睛😍,裡面係草莓乳酪及草莓果茸,兩者加埋一齊食好夾 ,味道以酸甜為主ULURU二次元立體夢幻蛋糕揀咗白色👉🏻草莓果醬加鮮草莓🍓,裡面嘅夾心海綿蛋糕食落好清新,外層個cream唔會過甜,口感又香又滑ULURU ROSE TEA 呢杯又啱打卡又好飲,絕對值得一試👍🏻花茶冇落冰,唔會令個味道愈飲愈淡口感係好清香嘅士多啤梨味加玫瑰香LYCHEE MOJITO飲落感覺好fresh,有淡淡嘅荔枝香,酒味唔算好重
澳洲肉眼排配紅酒燒汁
牛扒建議大家叫5成熟,否則就好易過韌,食落牛味香濃
ULURU特式燒肉拼盤
嚕嚕米 森の家
ULURU二次元立體夢幻蛋糕
ULURU ROSE TEA
呢杯又啱打卡又好飲,絕對值得一試👍🏻
花茶冇落冰,唔會令個味道愈飲愈淡
口感係好清香嘅士多啤梨味加玫瑰香
LYCHEE MOJITO
飲落感覺好fresh,有淡淡嘅荔枝香,酒味唔算好重